AnonTaxi Stock Token

Što je ATST (AnonTaxi Stock Token)?

ATST je standardni Waves token koji u okvirima AnonTaxi aplikacije ima višestruku ulogu. Budući da se radi o projektu otvorenog koda (Open Source), projektom će upravljati i o njemu odlučivati vlasnici ATST tokena na način kao da igraju računalnu igricu. Osim toga, tokenom će se moći plaćati i vožnje u samoj aplikaciji, a bit će povezan i za najam vozila unutar aplikacije i svojim će vlasnicima donositi zaradu u obliku drugih kriptovaluta.

Određena količina tokena vlasnika automatski dodaje u Telegram grupu "AnonTaxi Board of Directors" iz koje se direktno-demokratski upravlja čitavim projektom u obliku neformalne Internet zajednice.

Još jedna velika uloga ATST tokena je i održavanje serverske infrastrukture za aplikaciju. Kako će jedan od načina plaćanja biti i ATST token, dio tokena ići će automatski kao nagrada sistem administratorima iz zajednice koji održavaju infrastrukturu na identičan način kako se to čini u Bitcoin ekosustavu.

Opći podaci o tokenu

Naziv tokena
ATST - AnonTaxi Stock Token
ID tokena
7DYtmeU9znAXeq4jNLFWLd9RiWEyEGmqWFSMAqk8Czdu
Maksimalni broj izdanih apoena
100 milijuna
Broj decimala
8
Raspodjela tokena
Ovdje
Ostali podaci
Ovdje

Kako kupiti token?

   Instalirajte Waves novčanik, možete ga skinuti ovdje.
   U Bitcoin mjenjačnici ili bilo gdje drugdje kupite Waves tokene tako da im predate svoju Waves adresu koju možete pronaći u novčaniku.
   Strogo pazite da mjenjačnici pošaljete svoju Waves adresu, a ne adresu AnonTaxi-a jer će inače vaši ATST tokeni završiti u mjenjačnici.
   Nakon što u novčaniku imate Waves tokene, pošaljite ih na adresu AnonTaxi-a: 3PLJQASFXtiohqbirYwSswjjbYGLfaGDEQy
   To je to, u vaš Waves novčanik će sjesti ATST tokeni prema trenutnoj cijeni koju uvijek možete provjeriti u Telegram grupi AnonTaxi.

Kako prodati token?

Ukoliko u smart contractu ima dovoljno Wavesa, token uvijek možete prodati natrag contractu na način da ga jednostavno pošaljete natrag na AnonTaxi Waves adresu. Odmah nakon toga u vaš će novčanik sjesti Waves tokeni koje putem Bitcoin mjenjačnice ili sličnog servisa možete pretvoriti natrag u kune. Ukoliko nema dovoljno Waves tokena u contractu, vaš ATST token možete izlistati na DEX-u, decentraliziranoj mjenjačnici Waves tokena ugrađenoj u novčanik.

Podaci o tokenu u živo

Uskoro. Do tada posjetite našu Telegram grupu, AnonTaxi i o tokenu se raspitajte kod našeg prijateljski nastrojenog chat bota.