Uključi se i ti!

Telegram kao glavni alat

Za sve dogovore o projektu, organizaciju, odlučivanje i glasanje koristimo Telegram aplikaciju koja se pokazala i dokazala kao najbolja za takvu vrstu namjene. Za korisničku podršku, rasprave, prijedloge i ostalu neformalnu komunikaciju, tu je AnonTaxi javna Telegram grupa (na link grupe kliknite tek nakon instalacije Telegram aplikacije).

Za one koji posjeduju token-dionicu imamo privatnu grupu AnonTaxi Board of Directors u koju korisnika ubacujemo po kupnji tokena-dionice.

Ukoliko ste vozač

Ukoliko ste vozač, kupite token-dionicu i sudjelujte u odlukama, ne dozvolite da kompletno ukidanje naknade ode isključivo na korist korisnika. Neka ovo bude pravedna aplikacija.

Ukoliko ste korisnik

Ukoliko ste korisnik, kupite token-dionicu i sudjelujte u odlukama, ne dozvolite da kompletno ukidanje naknade ode isključivo na korist vozača. Neka ovo bude pravedna aplikacija.

Ukoliko ste investitor

Ukoliko želite profitirati, uložite svoje kriptovalute u naš token-dionicu jer ćemo aplikaciju napraviti besplatno, a višak vrijednosti iz smart contracta uložiti u kupovinu automobila za najam vozačima na aplikaciji, program koji ima tjedni ROI (Return On Investment) do čak 2,5%. Ta matematika uz ulog od 10 tisuca kuna na rok od dvije godine sa reinvestiranjem dobiti (složeni kamatni račun) daje kapital s mjesečnim prihodom od 1,5 tisuća eura.

Ponovimo još jednom! Uložiš 10 tisuća kuna, pričekaš dvije godine (bez dodatnih ulaganja) i nakon toga cijeli život imaš 1,5 tisuća eura mjesečno bez da išta više ulažeš ili radiš. Matematika je jednostavna i neporeciva, izračunaj i sam.